Om oss

Fordonsjohan

VÄLKOMMEN TILL FORDONSJOHAN

Välkomna till Fordonsjohan i Skellefteå. Den lilla begagnatbilshandlaren med det stora hjärtat.

Med ett genuint intresse för bilar och kunder gör vi din bilaffär till en trygg, säker och rolig upplevelse. Till oss vänder ni er om det gäller köp av befintlig bil som vi har inne till salu. Ni kan även lämna intresseanmälan om en bil som ni är på jakt efter. Vi har ett brett kontaktnät och kan hjälpa till att hitta er nästa drömbil. Hos oss sätter vi verkligen dig som kund i fokus och håller därför öppet på inbokade tider när det passar er. Hör av er till oss för bästa hjälpen.

Om vi har en bil inne till försäljning som saknar t.ex. dragkrok, motorvärmare, extraljus eller annan utrustning som ni önskar, så kan vi självklart ombesörja installation av det innan leverans av er nya begagnade bil. Fråga oss för ett kostnadsförslag.

Endast tidsbokning vid provkörning/visning av bilar. Ring eller mejla alltid innan för att boka in en tid.

VARFÖR SKA DU VÄLJA FORDONSJOHAN?Fordonsjohan är Skellefteås enda renodlade begagnatbilhandlare som är godkänd MRF-medlem. Välj oss när du vill göra en trygg bilaffär.

  • Rättvis värdering av din bil
  • Snabb upphämtning
  • Få pengarna direkt på kontot
Återförsäljaransvarig ger bilnycklar

OMDÖMEN

VÅRA FÖRDELAR

Vill du sälja en bil??

Vi kan ge dig en värdering snabbt och kostnadsfritt. Vi ordnar med hela försäljningen, från upphämtning till att du har pengarna på kontot.

Letar du efter en ny bil?

Till oss vänder ni er om det gäller köp av befintlig bil som vi har inne till salu. Ni kan även lämna intresseanmälan om en bil som ni är på jakt efter.

VÅRT TEAM